Totum Sport

Alimentați performanța cu Totum Sport. Rapid înlocuiți fiecare electrolit pierdut în timpul exercițiilor și obțineți o hidratare completă a celulelor. Conținând 78 de electroliți și oligoelemente, inclusiv sodiu, clor, magneziu, potasiu și zinc, în proporții perfecte pentru corpul dumneavoastră. Totum Sport are avantaje superioare, inclusiv recuperarea mai rapidă, hidratarea completă, leziunile musculare reduse și rezistența crescută, puterea și viteza.

VEZI MAGAZIN
CUM SĂ UTILIZAȚI TOTUM SPORT
Tot ceea ce corpul are nevoie într-un plic simplu. Atingeți performanța de vârf cu Totum Sport.

Utilizare recomandată*:

Beți Totum Sport direct din plic, fără a fi amestecat cu apă sau cu alte lichide, deoarece acest lucru va afecta rata de absorbție a lui Totum Sport, reducând eficiența electroliților. Un plic de Totum Sport trebuie luat pentru fiecare ora de exercitiu fizic.

Înainte de exercițiu: Pentru cele mai bune rezultate, luați un plic de Totum Sport cu 10-15 minute înainte de antrenament sau de antrenament, pe stomacul gol.

În timpul exercițiilor: În timpul evenimentelor de anduranță sau în timpul instruirii în condiții fierbinți și umede, luați un plic la fiecare 60 de minute.

După exercițiu: Luați imediat un plic pentru a înlocui rapid toți electroliții pierduți în timpul exercițiilor fizice. Dacă luați suplimente suplimentare pentru recuperare, cum ar fi proteinele sau carbohidrații – asigurați-vă că Totum Sport este luat cu 10 minute înainte pentru a crește absorbția acestor suplimente.

* Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau medicamente, consultați un medic înainte de utilizare. Nu depășiți doza recomandată. A nu se lasa la indemana copiilor.

SURSA
Singurul supliment sport din lume, 100% natural, recoltat în mod unic de la sursa întregii vieți de pe Pământ.
Puterea planctonului

Planctonul este cel mai important grup de organisme de pe Pământ. Acestea sunt fundamentul întregului lanț alimentar din oceane și îndeplinesc unele dintre cele mai importante funcții care sunt necesare pentru crearea vieții în mare și pe uscat.

Fitoplanctonul folosește lumina soarelui și fotosinteza pentru a produce aproximativ 70% din oxigenul Pământului. În același timp, ele transformă mineralele și oligoelementele prezente în apa de mare la elemente biodisponibile. Zooplanctonul, la rândul său, se hrănește cu fitoplanctonul care eliberează aceste elemente transformate în mare (chiar sub flori de plancton grozav) ca fiind cea mai puternică sursă de minerale biodisponibile de pe planetă. Totum Sport este singurul supliment 100% natural de hidratare naturală din lume care conține 78 de electroliți biodisponibili în proporții perfecte deoarece este creat de Plankton.

MINERALELE
78 Electroliți: tot ceea ce corpul are nevoie