TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Acest site www.bioscem.ro vă este oferit spre folosință cu condiția acceptării fără nici o modificare a acestor Termeni și Condiții de Utilizare.
Folosirea acestui site de către Dvs constituie acordul asupra acestor Termeni și Condiții de Utilizare.
În cazul în care nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare, nu folosiți site-ul și nici o informație conținută de către acesta.

UTILIZAREA SITE-ULUI

Materialele și informațiile care sunt pe acest site încearcă să ofere răspunsuri la toate întrebările vizitatorilor sau potențialilor clienți.
S.C. BIOSCEM S.R.L. oferă acces liber la acest site, pentru a face cunoscute capacitățile sale și munca depusă în serviciul tuturor clienților noștri. Toți vizitatorii acestui site sunt bineveniți și îi invităm să revină ori de câte ori simt nevoia, dar am dori să țină cont de faptul că există anumite reguli ce trebuie respectate.

Este strict interzis să folosiți sau să contactați acest site în scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului sau securității acestuia sau pentru a discredita

BIOSCEM S.R.L. sau clienții săi, produsele, serviciile și angajații acestora.

Acest site este oferit în actuala formă fără alte garanții.

Nu suntem responsabili pentru nefidelitate, nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui site sau ale conținutului său. În nici un caz BIOSCEM S.R.L. nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar dacă BIOSCEM S.R.L. a informat asupra posibilității producerii unor astfel de pagube.

Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate.

Site-ul www.bioscem.ro este protejat de Legea pentru drepturile de autor. Copierea, reproducerea sau utilizarea parțială sau integrală a conținutului acestui site este interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.

Firma își rezervă dreptul de a modifica structura site-ului și de a face alte schimbări fără o avertizare prealabilă.

DREPTURILE CONSUMATORULUI

Vânzătorul este răspunzător față de consumator pentru orice lipsă a conformității existentă la momentul când au fost livrate produsele. În cazul lipsei conformității, consumatorul are dreptul să i se aducă produsele la conformitate, fără plată, prin reparare sau înlocuire, în funcție de opțiunea consumatorului sau să beneficieze de reducerea corespunzătoare a prețului ori de rezoluțiunea contractului privind acele produse.

În cazul lipsei conformității, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului, ca măsură reparatorie, înlocuirea sau repararea produsului în funcție de opțiunea sa, în fiecare caz fără plată, cu excepția situației în care această solicitare este imposibilă sau disproporționată. O măsură reparatorie va fi considerată ca disproporționată, dacă ea impune vânzătorului costuri care sunt nerezonabile în comparație cu cealaltă măsură reparatorie, luându-se în considerare:
a) valoarea pe care ar fi avut-o produsele dacă nu ar fi existat lipsa de conformitate;
b) importanța lipsei de conformitate;
c) dacă cealaltă măsură reparatorie ar putea fi realizată fără un inconvenient semnificativ pentru consumator.

O măsură reparatorie va fi considerată ca imposibilă dacă vânzătorul nu are un produs identic pentru înlocuire.

Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord între vânzător și consumator, și fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor și scopul pentru care acesta a solicitat produsele.

CONDIȚII LEGALE

Site-ul www.bioscem.ro funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român. Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

Orice conflict apărut între compania S.C. BIOSCEM S.R.L. și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor românești. Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

LIVRAREA COMENZILOR

Livrarea produselor comandate pe site-ul bioscem.ro se face prin curier rapid la adresa clientului specificată în procesul de inregistrare a comenzii.

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 lei.

După finalizarea comenzii si verificarea incasarii platii prin transfer bancar (in cazul in care s-a optat pentru plata prin transfer bancar) comanda va ajunge la destinatie dupa 2 – 3 zile lucrătoare (dacă comanda a fost efectuata până la ora 15:00).