CINE SUNTEM NOI?

La Totum Sport suntem dedicați unei noi abordări științifice pentru maximizarea performanțelor sportive ale atletului de elită dar și ale luptătorului de weekend!

Durabilitate

Ne angajăm să folosim practici ecologice de la început până la sfârșit, dintr-o sursă durabilă.

Educaţie

Ca si companie, promovăm educația sportivilor cu privire la toate aspectele nutriției și suplimentelor, pentru a îmbunătăți sănătatea și performanța.

Siguranță

Ne angajăm să oferim tuturor sportivilor și persoanelor active un produs de nutritie sportiva curat și 100% sigur.

Inspirație

Ne inspirăm din oceanul de unde se recoltează Totum Sport, un produs 100% natural.

Avem o echipă dedicată, dintr-o varietate de medii sportive și de nutriție care cred în produsul nostru și folosesc Totum Sport ca parte a stilului lor de viață.
Lucrăm neobosit pentru a educa pe toată lumea cu privire la importanța unei mineralizări corecte și a modului în care aceasta poate îmbunătăți în mod semnificativ performanța și sănătatea. Susținem activitatea tuturor organizatiilor anti-doping, inclusiv Informed Sport, un program de asigurare a calității pentru produsele de nutriție sportivă, pentru furnizorii din industria alimentară sportivă și pentru facilitarea producției de suplimente.

Pentru mai multe informații despre cum puteți deveni distribuitor, vă rugăm să ne contactați la distributie@totumsport.ro

Primeste noutati despre Totum Sport