MERGI SUS

Aflați mai multe despre Totum Sport din aceste întrebări frecvente!

Intrebari generale
DESCHIDELE PE TOATE
Ce este Totum Sport?

Totum Sport este singurul supliment sportiv din lume care conține toți cei 78 de electroliți, în stare 100% naturală, în formă complet biodisponibilă și în proporțiile corecte. Acest lucru asigură organismului Dvs absorbtia pe deplin a tot ceea ce este necesar pentru a se hidrata și funcționa corect până la nivel celular.

De unde vine?

Totum Sport este recoltat de la adancimea de 20-30 m din zonele cu florescente de plancton ale Oceanului Atlantic. Ca atare, este un produs 100% natural și potrivit pentru vegetarieni. Nu se adaugă absolut nimic la această recoltă unică de electroliți, care este transportată în condiții foarte atent controlate spre un laborator farmaceutic, unde este microfiltrata la rece și ambalata la plic, fiind astfel gata pentru consum.

Cum și când trebuie să iau Totum Sport?

Consumati Totum Sport cu 10 minute înainte de efort, de preferință pe stomacul gol, pregătindu-va astfel celulele pentru exercițiile fizice.Doar dupa aceea puteti bea apă. In timpul competitiilor de anduranta, Totum Sport poate fi consumat la fiecare oră (sau mai frecvent, în funcție de condițiile ambientale) pentru a va menține hidratarea celulară. Consumați Totum Sport imediat după antrenament sau competiție pentru a maximiza capacitatea organismului de absorbtie a proteinelor și carbohidraților din produsele de recuperare pe care va recomandam sa le luati cu cel puțin 5-10 minute mai târziu.

De ce să-l iau?

Deshidratarea are un impact masiv asupra performanței. Facând din Totum Sport o parte esențială a regimului Dvs pentru antrenament sau competiție, veti maximiza hidratarea și optimiza performanța. Cercetările arată că Totum Sport stabilizează zahărul din sânge și previne crampele. Dacă doriți să fiți cei mai buni și să ii infrangeti pe ceilalti, Totum Sport vă oferă avantajul. Nu riscati să lăsați adversarii să aibă acest avantaj inaintea Dvs.

De ce o porție trebuie să fie de 20ml?

Un plic de 20 ml de Totum Sport conține aceeași cantitate de electroliți esențiali care se pierd din organism, în primul rând ca transpirație, în timpul unei ore de exerciții dure. Pentru competitiile de anduranta, este foarte sigur și recomandabil să luați mai mult Totum Sport, in mod frecvent, după cum este necesar.

Ce aroma are?

Totum Sport este derivat din florescentele bogate de plancton din Oceanul Atlantic. Este 100% natural și NU conține zahăr, aditivi, conservanți sau arome. Acest lucru se datorează faptului că orice alte ingrediente suplimentare ar compromite eficacitatea lui Totum Sport. Cu acest produs cumpărați practic un răspuns fiziologic de elită care va permite celulelor și corpului Dvs să facă performanța la maxim.

NB: Nu adăugați Totum Sport altor produse si nu-l udați, el  trebuind consumat direct din plic.

Care este rata de absorbție a suplimentului Totum Sport?

Totum Sport este 100% biodisponibil, ceea ce înseamnă că toți electroliții sunt absorbiți și utilizați de corpul Dvs. Vă recomandăm să luați Totum Sport cu 10 minute înainte de efortul fizic sau pe stomacul gol pentru a ajuta la absorbția sa imediată.

Cum asigură Totum Sport calitatea produsului și ce proceduri de control al calității sunt implicate?

Soluția bogată în nutrienți este transportată în condiții atent controlate catre laboratoarele noastre farmaceutice din Spania. Apoi este supusa unui proces de microfiltrare la rece pentru a va asigura o sterilitate absolută. Mentinerea calității maxime este garantată în orice moment. Fiecare lot este testat de trei orila intrarea în laboratoare, după filtrare (pentru a i se testa pH-ul și salinitatea) și înainte de a ieși catre consumator. Apoi este ambalat în conformitate cu reglementarile UE privind GMP. Acest lucru se realizeaza la un nivel de acreditare mult mai inalt decât ar fi necesar pentru suplimentele alimentare. Totum Sport este apoi ambalat în plicuri unice, tipice băuturilor,ce sunt special căptușite pentru pastrarea tuturor proprietăților nutriționale și pentru preventia contaminarii.

De ce este Totum Sport superior față de alte suplimente electrolitice?

Marea majoritate a suplimentelor electrolitice conțin un număr foarte limitat de electroliți, care nu sunt neapărat 100% biodisponibili. Alte suplimente conțin adesea zaharuri și/sau arome adăugate, care pot crește crampele musculare și de stomac. Totum Sport furnizează 78 de electroliți 100% biodisponibili la nivel celular, în proporții corecte, pentru a menține echilibrul electroliților din organism. Totum Sport este un produs 100% natural, fără ingrediente adăugate precum zaharuri, aditivi, conservanți sau arome.

Cât imi ajung în medie 40 de pliculețe?

Consumul recomandat de Totum Sport va depinde de cât de mult vă antrenați. Vă sfatuim să luați un plic de Totum Sport înainte și după sesiunile de antrenament care au durata de 40-60 de minute. În acest caz, 40 de plicuri ar trebui să va ajunga 4 săptămâni daca va antrenati 5 zile pe săptămână.

NB: Totum Sport nu ar trebui să fie utilizat ca înlocuitor pentru zilele de odihnă, deși poate fi luat fara probleme si în acele zile pentru ca ajuta la recuperare.

Ce înseamnă "Aprobat de Informed Sport"?

Informed Sport este o organizație internațională care testează în mod independent produsele nutriționale pentru a va garanta că acestea sunt 100% sigure pentru sportivii de elită astfel ca ei sa le poata lua fără teama testelor pentru substanțele interzise. Produsele aprobate de Informed Sport fac un audit complet al fabricatiei si sunt testate cu regularitate pentru o mare varietate de substante interzise de Agentia Mondiala Anti-Doping (WADA). Informed Sport testează în mod regulat loturi de produse sportive pentru a se asigura că acest nivel ridicat de puritate este menținut. Cei de la Informed Sport publică pe site-ul lor un registru al produselor pe care le-au testat și care s-au dovedit a fi curate. Totum Sport este aprobat de Informed Sport.

De ce să iau Totum Sport în timpul antrenamentului?

Efectele negative asupra performanței au fost demonstrate cu doar 2% deshidratare. Totum Sport asigură hidratarea completă, deoarece oferă cei 78 de electroliți pierduți prin transpirație și respirație, maximizând performanța Dvs.

Cercetările de la Universitatea din Alicante arată, de asemenea, că Totum Sport ajută la stabilizarea zahărului din sânge și previne crampele. Acest lucru poate contribui la îmbunătățirea recuperării și la reducerea riscului de rănire.

Pot adăuga Totum Sport in apă sau alte lichide?

Adăugarea Totum Sport in alte lichide va perturba echilibrul natural al electroliților, reducându-i eficiența și beneficiile de performanță. Totum Sport trebuie consumat direct din plic.

Este posibil ca Totum Sport să fie luat împreună cu alte suplimente?

Da! Totum Sport poate fi luat alături de alte suplimente sportive și va maximiza absorbția lor în organism.

Pot să beau fluide între plicurile mele de Totum Sport?

Da. Este esențial să înlocuiți apa pierdută prin transpirație, în timpul exercițiilor fizice. Totum Sport vă va ajuta să păstrați această apă și, prin urmare, veți ajuta la hidratare, prin înlocuirea tuturor electroliților pierduți prin transpirație.

Pot comanda vrac?

Da. Dacă doriți să cumpărați un volum mai mare pentru Dvs sau club, vă rugăm să folosiți formularul de pe pagina de contact. Pentru cluburi, vom fi bucuroși chiar să si venim să vorbim cu oricine e nevoie pentru ca toți antrenorii,terapeutii,doctorii, managerii sau jucătorii să înțeleagă totul despre Totum Sport și sa afle cum este cel mai bine sa fie încorporat în regimul zilnic al sportivului. Putem apoi să discutăm in conformitate cu cerințele Dvs.

Cum devin distribuitor?

Toate solicitările de a deveni distribuitor, trebuie direcționate către pagina noastră de contact.

Intrebari legate de sanatate
DESCHIDELE PE TOATE
Cât pot să consum într-o zi?

Utilizarea ideală depinde de intensitatea și durata exercițiilor fizice. În mod ideal, trebuie consumat un plic înainte și unul după antrenament.Se poate administra un plic suplimentar in mod opțional, daca durata exercitiilor depaseste 60 de minute.

Pot să-l iau în zilele de odihnă?

Există anumite avantaje pentru a lua Totum Sport în zilele de odihnă. Dacă il veti consuma dimineața, înainte de micul dejun, Totum Sport poate ajuta la absorbția nutrienților din alimente, îmbunătățind metabolizarea glucozei și reducând timpul de recuperare. 

Copiii pot lua Totum Sport?

Copiii pot consuma jumătate de plic înainte de antrenament și restul după exerciții, pentru o mai buna recuperare.

Este sigur?

Totum Sport este 100% sigur. Acesta conține toți electroliții de care corpul Dvs are nevoie, în proporțiile corecte pentru obtinerea sănătății celulare. Este 100% natural și NU conține zahăr, aditivi, conservanți sau arome de orice tip. Totum Sport a trecut procedura de testare riguroasa si este aprobat de Informed Sport. Acesta este supus la testele în curs de desfășurare pentru a menține acest statut, astfel încât orice atlet să-l poată lua în siguranță, fără teama că nu i s-au efectuat teste anti-doping.

Dacă mă antrenez mai mult, nu-i mai rău în zilele de odihnă?

Nu. Dimpotrivă! Mușchii sunt mai bine aprovizionați și recuperați, mulți sportivi raportand o scădere semnificativă a oboselii musculare cu debut întârziat (DOMS). Dacă aveți o durere crescută la nivelul musculaturii, probabil că nu vă urmați recomandările sau vă antrenați prea mult.

Poate Totum Sport să fie luat împreună cu medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală?

Verificați întotdeauna cu medicul Dvs, dar nu există efecte adverse cunoscute pentru atunci când luați Totum Sport alături de medicamente.

Ar trebui să mai iau alte suplimente de recuperare când iau Totum Sport?

Absolut, luați Totum Sport cu 10 minute înainte de ingerarea produselor pentru a le spori absorbția, utilizarea glucozei și a aminoacizilor din ele.

Pot să iau Totum Sport dacă sunt însărcinată sau alăptez?

Da, Totum Sport este sigur în timpul sarcinii și alăptării.

Este Totum Sport potrivit pentru persoanele care au alergii?

Da. Singurul lucru produs în unitatea de producție Totum Sport este Totum Sport, care e complet lipsit de gluten, nuci, lactate, soia sau alti alergeni.

Totum Sport poate să fie consumat de catre sportivii cu diabet zaharat?

Da. De fapt, poate fi benefic pentru sportivii cu diabet zaharat, deoarece ajută la stabilizarea nivelului de glucoză din sânge și reglează eliberarea acesteia în mușchi. Ar trebui sa fie monitorizata în mod corespunzător glucoza din sânge. Totum Sport nu este destinat să fie folosit ca înlocuitor al oricărui medicament.

Intrebari legate de ingredient
DESCHIDELE PE TOATE
Cum se recoltează ingredientele utilizate în produsul Totum Sport? Cum se face suplimentul?

Totum Sport este colectat dintr-o zonă densă in nutrienți sub forma de flori, ale planctonului din Oceanul Atlantic. Planctonul transformă elementele care apar în mod natural în cei 78 de electroliți 100% biodisponibili în proporții corecte pentru a susține viața și funcția celulelor noastre. Este recoltat de la 20-30 m adancime de plancton pentru a nu interfera cu acesta și pentru a se asigura astfel de mentinerea unui proces complet sustenabil. Soluția bogată în nutrienți este apoi transportată în condiții atent controlate la unitatea standardizata farmaceutic, unde este apoi supusa unui proces dublu de microfiltrare la rece pentru a i se asigura o sterilitate absoluta. Nu este adăugat absolut nimic in cadrul procesului de recoltare a mineralelor,fiind deci vorba despre un produs 100% natural, fără aditivi si nesupus incalzirii termice. Fiecare lot este testat pentru a se garanta că este 100% sigur. Acesta este apoi ambalat în conformitate cu reglementarile UE privind GMP – cea mai inalta acreditare disponibilă. Este un nivel de exigenta mult peste standardele necesare pentru procesarea alimentelor și suplimentelor.

Ce îndulcitori utilizează Totum Sport în produsul sau?

Absolut nimic. Totum Sport este un produs 100% natural și nu conține îndulcitori, conservanți sau aditivi.

Unde pot găsi informații nutriționale sau detalii legate de supliment?

Consultați informațiile nutriționale de pe pagina Informații despre produs.

Totum Sport contine produse de origine animală?

Nu. Ne asigurăm că recoltăm de sub florescentele de plancton din Oceanul Atlantic. Acest lucru înseamnă că florescentele rămân pe deplin intacte, asigurându-se astfel că Totum Sport este furnizat în mod responsabil și potrivit pentru vegani.

Poate fi luat Totum Sport dacă cineva are o boală inflamatorie intestinală (IBD)?

Da. Boala intestinului inflamator (IBD) este adesea asociată cu o absorbție redusă a nutrienților din tractul intestinal. Totum Sport, cu cei 78 de electroliți, ajută la absorbția nutrienților și, prin urmare, este un supliment sportiv ideal pentru consum și nu provoacă crampe sau balonare.

Dacă aveți întrebări la care nu gasiti răspuns aici, vă rugăm să ne contactați!

Daca aveți alte intrebări în afara celor dezbătute aici, va rugăm sa ne contactați!

Primeste ultimele noutati despre Totum Sport