Testimoniale

John Sayer

"De cand am inceput sa iau Totum Sport, am reușit să-mi ating kilometrajul cu 15% mai repede, să fortez mai mult și să înregistrez si mai multe alergari foarte rapide."

– John Sayer

Jules Briggs

"De când am început să iau Totum Sport, m-am simțit mai bine hidratat și am avut mai multă motivație să continui până la finalul alergării!"

– Jules Briggs

Jules Pearson

"Totum Sport m-a ajutat foarte mult. Mă simt mai energizat și mă recuperez mai repede. Fitness-ul meu s-a îmbunătățit dincolo de așteptări."

– Jules Pearson

Peter Moralee

"Totum Sport mi-a dus cu siguranță alergarea la următorul nivel."

– Peter Moralee

Demian

"Sunt antrenor de tenis și am jucat zilnic întreaga mea viață. Experiența mea cu Totum Sport este că mă menține în acel sentiment de bunăstare și în totalitate concentrat. Se vede diferența dintre momentul când il iau și atunci cand n"

– Demian

Paula Brown

"De cand iau Totum în mod regulat, nu am avut de ce sa termin o alergare mai devreme din cauza unei crampe."

– Paula Brown

Stephen Gibson

"Știu că atunci când iau Totum Sport pot să alerg zi de zi, în timp ce înainte de a lua Totum Sport imi lua si până la 3 zile pentru a-mi reveni."

– Stephen Gibson

Iain Wilson

"Folosind Totum Sport, am avut mai multa energie dupa jumatate de ora decat inainte, cand oboseam!"

– Iain Wilson

Keith Lowis

"Totum Sport a adus cu siguranta un impuls antrenamentului meu pentru ca m-am simtit mult mai puternic in timpul alergarilor si de asemenea m-a ajutat in recuperare. "

– Keith Lowis

Lynda Clough

"Trebuie sa recunosc faptul ca rezistenta si recuperarea s-au imbunatatit considerabil.Te iubesc, Totum Sport!"

– Lynda Clough

Michael Briggs

“De cand folosesc Totum Sport, durerile de cap si oboseala au scazut considerabil. Ma simt revigorat a doua zi, intensitatea DOMS fiind redusa. ”

– Michael Briggs

Tim Field

“Cu Totum Sport nu am mai avut probleme de sanatate si am constatat ca recuperarea mea dintre sesiuni a fost mult mai rapida.”

– Tim Field

Bert Sheffield

"Credeam că vrei să știi cum am ajuns sa folosesc Totum Sport - este fantastic! Am găsit in acest produs cel mai bun tip de electrolitic pe care l-am luat vreodată. Nici un creier nu încetinește în căldura concurenței."

– Bert Sheffield

Tim West

"Cel mai mare beneficiu pentru mine adus de utilizarea Totum Sport, a fost reducerea intinderilor musculare care erau motivul meu de a incetini pe parcursul unei curse."

– Tim West

Bob Burnquist

"De când iau Totum Sport, mă simt foarte energizat. Pot spune că acesta este descoperirea vieții mele. O să continui să il iau. Sper ca din ce în ce mai mulți oameni să fie atenți la el, deoarece acesta este unul dintre acele lucruri magic"

– Bob Burnquist

Folosit de sportivii de elită din întreaga lume

Aimee Willmott
Aimee Willmott

Echipa GB International și inotator olimpic

"Totum Sport a devenit o parte integrantă a cursului meu de pregătire. După ce am luat produsul am observat o schimbare uriașă în nivelurile mele de energie. Înainte de a începe să folosesc Totum Sport, mă luptam cu DOMS din sesiunile mele de gimnastică, boala mea musculara este usor de manevrat si am scapat de toate cu Totum Sport. Am descoperit ca antrenamentul meu a fost de 10 ori mai bun decat oricand."
Aly Dixon
Aly Dixon

Echipa GB Olympian. Maratonul Londonez 2016/2017 – prima femeie GB

"Cele mai mari beneficii pe care le-am constatat până acum sunt recuperarea îmbunătățită după un antrenament greu sau o alergare lunga. Totum Sport vă asigură că toate mineralele pierdute din corpul Dvs în timpul antrenamentului sunt înlocuite, accelereaza recuperarea, permițându-vă să vă pregătiți dinnou intens în câteva zile. De asemenea, mă asigură că rămân bine hidratată în timp ce mă antrenez pe o climă foarte caldă."
Amanda Lightfoot
Amanda Lightfoot

Numărul 1 UK Biatlet

"Intr-adevar imi imbunatatesc antrenamentul fara nici o crestere a aportului de zahar si am descoperit ca am o energie consistenta pe tot parcursul sesiunilor mele. Intotdeauna ma simt hidratata in timpul sesiunilor mele. Am observat ca imi scade timpul de recuperare, permitandu-mi sa ma simt revigorata pentru următoarea sesiune. Atentia mea s-a îmbunătățit, ceea ce este vital în sportul meu, deoarece trebuie să mă concentrez mult când intru pe teren pentru a-mi atinge obiectivele."
Dovilė Dzindzaletaitė
Dovilė Dzindzaletaitė

Campion la Triplu Salt Al Lituaniei

Campion la Triplu Salt Al Lituaniei
Jermain Defoe
Jermain Defoe

Premier League și atacantul Angliei

"Am folosit Totum Sport de la începutul sezonului. Este cea mai rapida recuperare pe care am avut-o vreodata dupa antrenament, ma simt la fel de puternic si concentrat in ultimele 15 minute ca si in primele 15 minute ale jocului. În timpul în care am luat Totum Sport, nu am avut leziuni musculare, răni sau răceli."
Mica McNeill
Mica McNeill

GB Campion mondial pentru sportivi și juniori

"Totum este 100% natural și acceptat de către Informed Sport, făcându-l sigur pentru sportivi să-l folosească. În trecut, a trebuit să evit anumite produse pentru a mă asigura că nu-mi asum riscuri. Cu produsele de recuperare pe care le-am folosit înainte, nu am observat o diferență fata de înainte de a le lua, cu Totum pot simți beneficiile."
Ross Murray
Ross Murray

Olimpic 500 m - Londra 2012

"Cele mai mari îmbunătățiri pe care le-am observat folosind Totum sunt în performanță și recuperare. Mă antrenez dimineața și Totum mă ajută să mă pregătesc pentru sesiuni, fiind mai hidratat și mai viguros. Dupa o ședință, Totum mă ajută să ma recuperez mai repede, ca să mă antrenez mai tare a doua zi."

Aprobat de Informed Sport

Performanță dovedită

Nutriție curata

Fiecare lot testat

100% natural

Fiecare lot de Totum Sport este testat de Informed Sport pentru a vi se garanta faptul că acesta respectă reglementările mondiale anti-doping. Astfel, puteți fi convinsi că Totum Sport este 100% sigur.