CUM SI CAND SA LUATI TOTUM SPORT
Totum Sport trebuie consumat direct din plic, fără a fi amestecat cu apă!

Utilizare recomandată*:
Consumati un plic de Totum Sport pentru fiecare ora de exercitiu fizic.

                                                               Înainte de exercițiu:                                                                              Consumati un plic de Totum Sport pe stomacul gol, cu 10-15 minute înainte de exercitii sau de antrenament.

În timpul exercițiului:
Pentru fiecare oră de exercițiu trebuie consumat cate un plic suplimentar de Totum Sport. În timpul competitiilor de anduranță sau pe parcursul antrenamentelor în condiții de temperaturi ridicate și umede, consumați un plic suplimentar de Totum Sport, dacă este necesar.

După exercițiu:
Consumati un plic de Totum Sport imediat după terminarea exercițiului, pentru a înlocui toți electroliții pierduți în timpul exercițiilor fizice. Dacă luați si alte suplimente pentru recuperare, cum ar fi proteinele sau carbohidrații, asigurați-vă că Totum Sport este administrat cu 10 minute înainte pentru a crește absorbția acestor suplimente.

Totum Sport trebuie consumat direct din plic, fără a fi amestecat cu apă sau alte lichide, deoarece acestea vor afecta rata sa de absorbție, reducând astfel eficiența electroliților.

* Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau luati medicamente, consultați un medic înainte de utilizare. Nu depășiți doza recomandată. A nu se lasa la indemana copiilor.