upcoming EVENTS

We're involved with variety of events, from city runs, to international conferences.

Soccerex China – Zhuhai
Zhuhai
Expunem și vorbim la una dintre cele mai mari conferințe de fotbal din lume, în timp ce Soccerex găzduiește evenimentul chinezesc din Zhuhai. Vom organiza o sesiune de întrebări și răspunsuri în atelierul de conferințe "Academia" la orele 15:20. De asemenea, prezentăm la eveniment, dacă doriți să aflați mai multe despre conducerea lui Totum Sport la standul 182. Dacă doriți să organizați o întâlnire înainte de eveniment, trimiteți un e-mail la info@www.totumsport.ro Asigurați-vă că urmariți toate canalele social media pentru a fi la curent cu evenimentul.
https://www.soccerex.com/events/soccerex-china-2018
Premii de desfășurare
Indigo, 02 Londra. 19 aprilie 2018
Totum Sport a fost selectat pentru Premiile 2018 Running în categoria Hydration. Premiile, care celebrează cele mai bune alergari, vor avea loc la ora 02 joi, 19 aprilie.
Liderii la Summit-ul Sport din Chicago
Solider Field, Chicago. 11 - 12 iulie 2018
Suntem partenerul exclusiv de performanță în nutriție al liderilor din domeniul sportului. Vom prezenta Totum Sport câtorva dintre cei mai buni experți în Elite Performance din întreaga lume din diverse sporturi și afaceri de la Summit-ul Leaders in Sport din Chicago.
Liderii la summitul Sport LA
Red Bull Media House, Los Angeles. 16-17 martie 2018
În martie 2018, Totum Sport se îndreaptă spre L.A. pentru Summit-ul Leaders in Sport Performance la Red Bull Media House. În calitate de parteneri oficiali de performanță cu Leaders in Sport, vom socializa și vom prezenta produsele noastre la unele dintre cele mai mari cluburi sportive din întreaga lume.
Bike și Tri Show
NEC Birmingham, 10 - 11 martie 2018
Totum Sport expune la Bike și Tri show în martie 2018. Ca supliment de electroliți, suntem suplimentul nutrițional de alegere pentru mulți triatleti. Vino și vizitează standul nostru pentru a vorbi cu nutriționiștii noștri specialiști și pentru a afla mai multe despre cum putem îmbunătăți performanța și recuperarea!
Primeste noutati despre Totum Sport